• Facebook Twitter Gplus LinkedIn YouTube Google Maps E-mail RSS

Carlistes Catalans

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, de juliol 02, 2014

Tractat de Gènova: Reconeixement jurídic internacional de Catalunya com a nació


El Tractat de Gènova del 20 juny 1705 en el que, Anglaterra, no només es va comprometre a través del plenipotenciari Mitford Crow , representant de la Reina Anna Stuart, ajudar Catalunya, proveint de 8.000 infants i 2000 cavallers en favor de la Causa l'Arxiduc Carles III d'Àustria, sinó que la diplomàcia britànica va reconèixer jurídicament a nivell internacional que Catalunya era una nació . 

Una nació que componia al costat d'altres l'antiga Monarquia Confederal Espanyola, i que el centralisme borbònic va retallar, abolint Furs, Constitucions i Usos. Si tan de moda està l'assumpte del Penyal de Gibraltar , i ningú no posa en dubte la vigència del Tractat d'Utrecht de 1713, és lògic pensar que poguem reconèixer jurídicament Catalunya com a nació a través del Tractat Internacional signat a Gènova el 1705. Així que Catalunya té més tradició com a Nació, encara que li pesi a la dreta  a l'extrema dreta i als feixistes .




Font: Monarquia legítima

S.A.R Carles Xavier I

S.A.R Carles Xavier I
carlistescat@gmail.com

Pàgines